Internetten in het Buitenland

Internetten in het Buitenland

Gaat u op vakantie naar het buitenland? Of bent u van plan om te gaan reizen? Dan wilt u natuurlijk in sommige gevallen nog online blijven om de laatste ontwikkelingen op het thuisfront te volgen. Echter zijn er al tal van mensen voor u geweest die met enorme hoge internetrekeningen thuis kwamen terwijl zij er op het moment geen weet bij hadden. Daarom zullen wij u een aantal adviezen geven omtrent mobiel internet in het buitenland, zodat u dit uzelf kunt besparen.

Gebruik zoveel mogelijk Wifi netwerken

U weet dit natuurlijk vast wel, maar het gebruik van Wifi hotspots in het buitenland zal geen invloed hebben op het gebruik van data of eventuele extra kosten op uw maandelijkse rekening. Zorg er dus voor dat u voldoende gebruik maakt van de Wifi punten en eventueel zelfs uw mail dan even bijwerkt. U kunt dan weer met een gerust hart uw hele internet uitschakelen en na een dag of een aantal dagen weer online komen.

Bekijk de bundels

Tegenwoordig zijn er ook tal van aanbieders die het mogelijk maken om te internetten in het buitenland zonder enorme extra kosten te maken. Sim only abonnementen vergelijken voordat u op vakantie gaat is dan ook zeker geen gek idee. Op deze manier kunt u namelijk de voorwaarden van de aanbieders en de prijzen van internetbundels met elkaar vergelijken.

Ook kunt u natuurlijk bij uw huidige aanbieders de mogelijkheden bekijken. Er zijn veel aanbieders die tegenwoordig aanbieden dat u een deel van uw internetbundel kunt meenemen naar het buitenland. Over het algemeen gaat hier tot een maximum van 250 MB.

Ook erg handig

Wanneer u in het buitenland gaat internette met een bundel van uw aanbieder doet u er goed aan om een data verbruik applicatie te downloaden. Op deze manier krijgt u een melding wanneer u richting het einde gaat en zult u dus extra kosten kunnen voorkomen.

Reacties zijn gesloten.